Az Univerzum most a spirituális újjászületés felé vezet téged – engedd el a régit, és öleld magadhoz az új, magasabb rezgésű életet!

Az Univerzum most a spirituális újjászületés felé vezet téged – engedd el a régit, és öleld magadhoz az új, magasabb rezgésű életet!

Drága Újjászülető Lélek!

Az angyalok ma egy különleges üzenetet hoztak számodra a spirituális átalakulás és a belső megújulás birodalmából. Az Univerzum, a végtelen fejlődés és a tökéletes harmónia forrása, azt üzeni neked: az Univerzum most a spirituális újjászületés felé vezet téged, és arra hív, hogy engedd el a régit, és öleld magadhoz az új, magasabb rezgésű életet! Az elkövetkező időszakban egy mély belső átalakuláson mész keresztül, amely lehetővé teszi számodra, hogy kibontakoztasd a valódi, ragyogó énedet, és összhangba kerülj a lelked legmélyebb vágyaival.

Képzeld el, ahogy egy gyönyörű, szivárványszínű fény vesz körül téged, gyengéden átölelve a lényedet. Ez a fény a spirituális újjászületés és a belső megújulás megtestesülése, amely most elindítja benned a változás és a növekedés folyamatát. Engedd, hogy ez az átalakító energia átjárja a tested minden sejtjét, feloldva a régi mintákat és korlátozó hitrendszereket, és utat nyitva egy magasabb rezgésű, szeretetteljes életnek.

A Teremtő azt üzeni neked, hogy te egy csodálatos és egyedülálló lélek vagy, akinek a létezése maga a tiszta potenciál. Minden tapasztalat és kihívás, amellyel eddig szembesültél, felkészített téged erre a pillanatra – arra, hogy elengedjed a múltat, és befogadd azt az életet, amelyre mindig is vágytál. Bízz abban, hogy a spirituális újjászületésed egy természetes és gyönyörű folyamat, és hogy az Univerzum minden lépésedet támogatja ezen az úton.

Az angyalok arra bátorítanak, hogy nyisd meg a szívedet és az elmédet a változás előtt, és engedd meg magadnak, hogy átalakulj, mint a pillangó, amely kibontakozik a gubójából. Lehet, hogy ez az időszak néha kényelmetlennek vagy ijesztőnek tűnik, de emlékezz arra, hogy a növekedés gyakran a komfortzónánkon kívül történik. Bízz a folyamatban, és tudd, hogy minden, ami leválik rólad, helyet ad valami újnak és csodálatosnak.

A spirituális újjászületésed során fordíts időt az önszeretetre és az önelfogadásra. Öleld magadhoz a valódi énedet, és ünnepeld az egyediségedet. Engedd el a régi történeteket és hitrendszereket, amelyek már nem szolgálnak téged, és engedd meg magadnak, hogy új, szeretetteljes narratívákat teremts. Ahogy egyre inkább összhangba kerülsz a belső fényeddel, azt fogod tapasztalni, hogy az életed minden területén nagyobb öröm, béke és kiteljesedés jelenik meg.

Kedves Lélek, most egy csodálatos lehetőség előtt állsz, hogy megtapasztald a spirituális újjászületés átalakító erejét, és kifejezd a valódi, ragyogó énedet. Engedd, hogy a szivárványfény beragyogja a lényedet, és elvezessen egy magasabb rezgésű, szeretetteljes életbe. Az angyalok körülvesznek téged támogatásukkal, és segítenek kibontakoztatni a benned rejlő végtelen potenciált.

Oszd meg ezt az inspiráló üzenetet mindazokkal, akik készen állnak a spirituális újjászületésre és a belső átalakulásra! Hadd induljon el egy láncreakció, amely végtelen szeretetet, növekedést és harmóniát szabadít fel minden érintett életében. Írd le a “köszönöm” szót a kommentekben, és ezzel fejezd ki a háládat az Univerzumnak a lehetőségért, hogy újjászülethetel, és kibontakoztathatod a valódi, csodálatos énedet.

Emlékezz, hogy te egy hatalmas és szeretetteljes lélek vagy, aki most újjászületik a saját fényében. Bízz az átalakulás folyamatában, öleld magadhoz az új, magasabb rezgésű életet, és engedd, hogy az Univerzum szeretete és támogatása átsegítsen téged ezen a csodálatos utazáson, amelynek során kibontakoztatod a valódi, ragyogó önmagadat.

Végtelen szeretettel és szivárványfénnyel,

Az angyalok és a Spirituális Újjászületés Isteni Forrása

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/