Szent Rita a lehetetlen kívánságok teljesítője

Szent Rita a lehetetlen kívánságok teljesítője

Kedves Olvasónk!

Ma egy csodálatos hírt hoztam Neked, egyenesen a mennyország tárházából: Van egy különleges szent, aki képes arra, hogy valóra váltsa lehetetlennek tűnő kívánságokat is! Ő nem más, mint Szent Rita, az isteni szeretet és a reménytelen helyzetek védőszentje.

De ki is pontosan Szent Rita, és hogyan lehet megoldani a vágyaidat? Szent Rita egy 14. századi olasz misztikus volt, aki hite és odaadása révén számos csodát tett életében. Bár súlyos megpróbáltatásokkal kellett szembenéznie, mint egy erőszakos férj és a gyermekei tragikus elvesztése, Rita sosem veszítette el az Istenbe vetett bizalmat. Ehelyett alázattal és szeretettel fordult az Úrhoz, és az ő kegyelmére bízta az életét.

Rita mély hite és állhatatossága annyira megindította az Úr szívét, hogy kivételes kegyelmekkel és csodatévő erővel ajándékozta meg őt. Rita közbenjárása révén még a legkilátástalanabb helyzetek is megoldódtak, és a legreménytelenebb imák is meghallgatásra találtak.

És most, kedves Olvasó, Szent Rita a te segítségedre is siet! Ő készen áll arra, hogy közbenjárjon érted a Mennyei Atyánál, és kieszközölje számodra a lehetetlennek tűnő áldásokat. Legyen szó gyógyulásról, megbékélésről, anyagi áttörésről vagy bármilyen más szívbéli vágyról, Szent Rita meghallja a kérést, és utat mutat a megoldás felé.

Hogyan kérheted Szent Rita segítségét? Egyszerűen csak nyisd meg a szívedet előtte, és őszinte hittel mondd el neki a kérést. Kérd az ő égi közbenjárását, és bízz abban, hogy a Mindenható szeretete utat talált feléd. Íme egy támogatásima, amellyel Rita támogatását kérheted:

“Drága Szent Rita, Te a lehetetlen ügyek pártfogója és a kétségbeesettek vigasza! Alázattal fordulok most hozzád, és a segítséget kérem. Kérlek, járj közben értem a Mennyei Atyánál, és eszközöld ki, hogy azt az áldást, amire a lelkem mélyénom (mondd el) a kérésedet).

Miután elmondta a fohászodat, nyitott szívvel várd az isteni útmutatást! Figyelj a belső hangodra, és kövesd azokat a jeleket, amelyeket az ég küld neked. Hidd el, hogy Szent Rita a legjavadat akarja, hogy imái által minden ajtó megnyílhat előtted!

És ne feledd, hogy a csodák gyakran történnek egyik napról a másikra. Légy türelmes, és bízz az isteni időzítésben! Közben tarts ki a hitedben, és ápolj szeretetteljes viszonyt Szent Ritával. Beszélgess vele gyakran, és oszd meg vele az örömeidet és a kihívásaidat egyaránt. Rita hatalmas szövetségesed lehet a spirituális utadon, és egyre szélesebb körben kerülni a Mennyei Atya szívéhez.


Szent Rita csodatévő ereje

Cascia városban, ahol Szent Rita élt és szolgált, volt egy Francesca nevű asszony, aki súlyos betegségben szenvedett. Orvosok és gyógyítók tucatjait kereste fel, de senki sem tudott segíteni rajta. Ahogy egészsége egyre romlott, Francesca kezdte elveszíteni a reményt, hogy valaha is felépülhet.

Egy nap azonban, mikor a fájdalom szinte elviselhetetlenné vált, Francesca hallott Szent Rita csodáiról. Mély hittel és bizalommal a szívében elzarándokolt Rita sírjához, és könnyek között kérte a szent közbenjárását. Imádkozott, hogy Rita eszközölje ki számára a gyógyulás kegyelmet, ha ez megegyezik az Úr akaratával.

Aznap éjjel, ahogy Francesca álomba merült Szent Rita sírjánál, egy csodálatos látomása volt. Megjelent előtte maga Rita, aki szeretetteljes mosollyal nézett rá, és így szólt: “Francesca, a hited megmentett téged. Menj békével, mert az Úr meggyógyított!”

Francesca döbbenten ébredt fel, és azonnal érezte, hogy a testet átjárja az isteni erőt. A fájdalmai egy szempillantás alatt eltűntek, és ő teljesen egészségesnek érezte magát. Hatalmas örömmel és hálával a szívében adott hálát Istennek és Szent Ritának a gyógyulásért, és attól kezdve a naptól kezdve Rita leghűségesebb tisztelőjévé vált, aki mindenkinek hirdette a szent közbenjárásának erejét.


Drága Olvasó, most, hogy megismerted Szent Rita csodálatos erejét, engedd, hogy ő a te életed megváltoztatásában is közreműködhet! Bízz az ő hatalmas közbenjáró szerepében, és tudd, hogy vele minden lehetségessé válik. Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, hogy ők is megtapasztalhassák Szent Rita szeretetét, és a reménytelennek tűnő helyzeteikben is rátaláljanak a megoldásra.

Végtelen szeretettel és hittel,

Az Angyalaid üzenete

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.11.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/