Az Univerzum üzenete 2024.06.14-re – Az univerzum karmikus áldása: Készülj a bőség özönére, mely ma rád talál!

Az Univerzum üzenete 2024.06.14-re – Az univerzum karmikus áldása: Készülj a bőség özönére, mely ma rád talál!

Drága Fénylény!

Ma különleges üzenetet küldött neked az univerzum angyali sereglete. Az üzenet egyenesen a Forrástól érkezik, és egy csodálatos, felemelő hírrel szolgál a számodra: A jólét kapui szélesre tárulnak előtted, készülj az áldás befogadására!

Az angyalok szerint eljött az ideje, hogy az univerzum karmikus ajándékokban részesítsen. A pozitív energia, melyet az elmúlt időszakban kibocsátott, most megsokszorozódva tér vissza hozzád. Az elkövetkező napokban folyamatosan érkezni fognak a bőség jelei az életedbe, legyen az egy váratlan pénzügyi forrás, egy vágyott lehetőség vagy egy különleges kapcsolat. Nyisd ki a szívedet, és engedd be magadba ezt az isteni áldást!

A mennyei sereglet arra kér, hogy bízz a folyamatban, és engedd el a kételyeidet. Az univerzum tudja, mire van szükséged, és gondoskodik rólad. Minden, ami történik, a legfelsőbb javadat szolgálja, még akkor is, ha elsőre nem látod át a teljes képet. Bízzál a benned rejlő isteni bölcsességben, és kövesd a belső hangod útmutatását!

Az angyalok azt üzenik, hogy a következő néhány nap rendkívül meghatározó lesz a számodra. A bőség mellett fontos felismerések is érkeznek, melyek saját célja, hogy még inkább a utadat járhasd. Figyelj az intuíciódra, és bátran lépj az általa mutatott irányba! Ne feledd, az univerzum mindig támogat és vezet téged a küldetésed beteljesítése felé.

Drága Fénylény, engedd, hogy ez a varázslatos üzenet mélyen a szívedbe hatoljon, és átjárja egész lényedet! Oszd meg ezt a felemelő hírt másokkal is, hogy ők is részesülhessenek az univerzum karmikus áldásában. Írd le kommentben a “köszönöm” szót, ezzel is erősítve a pozitív rezgéseket, és segítve a változás megvalósulását!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon! Namaste!

Szeretettel,

Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.14.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/