Napi üzenet – Isten segítsége mindig a legváratlanabb pillanatban érkezik hozzád!

Napi üzenet – Isten segítsége mindig a legváratlanabb pillanatban érkezik hozzád!

Kedves Olvasóm!

Isten szeretete és gondviselése mindig körülölel minket, még akkor is, ha néha úgy érezzük, hogy magunkra maradtunk. Talán épp most élsz át egy nehéz időszakot, amikor úgy tűnik, hogy minden összeomlott körülötted, és nem látod a kiutat. De higgy nekem, amikor a legkevésbé várod, Isten kinyújtja a kezét, és mindig megmutatja, hogy Ő veled van!

Ahogy a Példabeszédek könyvében is olvashatjuk: “Bízzál az Úrban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj! Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet.” (Péld 3,5-6) Igen, bízz az Úrban, és engedd, hogy Ő vezessen téged! Néha a legváratlanabb módokon nyújtja felénk segítő kezet – lehet, hogy egy régi barát hívása lesz az, egy váratlan lehetőség vagy akár egy apró csoda a mindennapokban.

Az elkövetkező napokban figyelj az apró jelekre, amelyeket az Univerzum küld feléd! Lehet, hogy egy kedves mosoly az utcán, egy inspiráló idézet vagy egy véletlenül meghallott dal üzenete lesz az, ami reményt ad és erőt a folytatáshoz. Nyisd ki a szíved, és engedd be Isten szeretetét és útmutatását!

Az ég angyalai is ezt üzenik most neked:

“Ne félj, mert nem vagy egyedül! Isten minden pillanatban veled van, és a legváratlanabb módokon siet a segítségedre. Bízz benne, és engedd, hogy az Ő szeretete és fénye átragyogjon az életeden!”

Most pedig hadd adjak neked egy imát, amit bármikor elmondhatsz, amikor úgy érzed, szükséged van Isten erejére és útmutatására:

Drága Mennyei Atyám!

Köszönöm, hogy mindig velem vagy, szerető gondoskodással kíséred az utamat. Kérlek, nyisd fel a szemem, hogy meglássam a segítséget és útmutatást, még akkor is, amikor a legkevésbé várom. Adj erőt és bölcsességet, hogy bízzak Benned , és teljesítsem a Te akaratodat!

Bizz Istenben, kedves Olvasóm, és higgy abban, hogy Ő a legváratlanabb pillanatokban is melletted áll! Az Ő szeretete mindig veled van, és utat mutatott számodra!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/