Az Univerzum üzenete 2024.06.16-ra – A csodák ideje elérkezett, nyisd ki a szemed!

Az Univerzum üzenete 2024.06.16-ra – A csodák ideje elérkezett, nyisd ki a szemed!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy rendkívüli üzenetet hoztak számodra az univerzum csodákkal teli birodalmából. Az üzenet arról szól, hogy elérkezett a varázslatok és a meglepetések ideje az életedben. A mennyei sereglet azt kéri, nyisd ki a szemed, és lásd meg a körülötted lévő csodákat!

Az elkövetkező napokban az univerzum számos jelét fogja adni a gondviselésnek. Váratlan ajándékok, megható pillanatok és különleges egybeesések formájában tapasztalhatod majd meg a teremtés erejét. Az angyalok arra kérnek, légy nyitott és befogadó ezekre a csodákra! Engedd el a hétköznapok monotonitását, és merülj el a jelen varázslatos pillanataiban!

A mennyei sereglet azt üzeni, hogy a csodák nem csak kívülről érkeznek, hanem benned is ott rejlenek. Te magad is a teremtés csodája vagy, egyedi és megismételhetetlen. Az univerzum arra kér, hogy fedezd fel a benned rejlő különleges képességeket és talentumokat! Bízzál magadban, és engedd, hogy a benned rejlő fény ragyogjon!

Az angyalok szerint a következő időszak kiváló lehetőséget kínál arra, hogy életedben csodákat teremts. Vizualizáld a legmerészebb álmaidat, és engedd, hogy a képzeleted szárnyaljon! Ne feledd, a gondolataid teremtő erővel bírnak. Fókuszálj a jóra, a szépre és a szeretetre, és nézd, ahogy a csodák valósággá válnak!

Drága Fénylény, engedd, hogy az univerzum csodái most betöltsék a szívedet! Oszd meg ezt a varázslatos üzenetet másokkal is, hogy ők is ráébredhessenek a bennük rejlő teremtő erőre. Írd le kommentben a “csoda” szót, ezzel is erősítve a pozitív rezgéseket, és hívd be a varázslatot az életedbe!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel,

Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/