Angyalhoroszkóp és szerencseszámok 2024.06.17.-re

Angyalhoroszkóp és szerencseszámok 2024.06.17.-re

Drága Olvasóim!

2024. június 17-én az angyalok ismét csodálatos üzeneteket és szerencseszámokat küldenek nekünk, hogy segítsenek navigálni életünk örömteli és kihívásokkal teli pillanatain keresztül. Nyissátok meg szíveteket, és engedjétek be a mennyei útmutatást!

Kos (III. 21. – IV. 20.): Ariel arkangyal arra ösztönöz benneteket, hogy kapcsolódjatok a természet erejéhez, és találjatok inspirációt a körülöttetek lévő szépségben.

Napi szerencseszámok: 3, 12, 21.

Bika (IV. 21. – V. 20.): Samuel arkangyal azt üzeni, hogy becsüljétek meg a stabilitást és a kényelmet, az otthonotoktól kaptok.

Napi szerencseszámok: 6, 15, 24.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.): Zadkiel arkangyal arra biztat benneteket, hogy használjátok kreativitásotokat és kommunikációs készségeiteket mások inspirálására.

Napi szerencseszámok: 5, 14, 23.

Rák (VI. 22. – VII. 22.): Gabriel arkangyal azt üzeni, hogy hallgassatok az intuíciótokra, és bízzatok a belső bölcsességekben.

Napi szerencseszámok: 2, 11, 29.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.): Raziel arkangyal arra emlékeztet benneteket, hogy az igazi erő a szeretetből és az együttérzésből fakad.

Napi szerencseszámok: 1, 10, 28.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.): Metatron arkangyal azt üzeni, hogy találjatok örömet a rendszerezésben és a precizitásban, mert ez segít megteremteni a belső békét.

Napi szerencseszámok: 7, 16, 25.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.): Raguel arkangyal arra ösztönöz benneteket, hogy törekedjetek a harmóniára és az egyensúlyra a kapcsolataitokban.

Napi szerencseszámok: 4, 13, 22.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.): Jeremiel arkangyal azt üzeni, hogy ne féljetek szembenézni az árnyékaitokkal, mert ezzel találjátok meg a belső erőt.

Napi szerencseszámok: 9, 18, 27.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.): Uriel arkangyal arra biztat benneteket, hogy használd a bölcsességet és a tapasztalataitokat mások segítésére és inspirálására.

Napi szerencseszámok: 8, 17, 26.

Bak (XII. 22. – I. 20.): Azrael arkangyal azt üzeni, hogy bízzatok a kitartástokban és az elkötelezettségekben, mert ezeknek sikerre.

Napi szerencseszámok: 3, 12, 30.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.): Cassiel arkangyal arra ösztönöz benneteket, hogy használd az egyediséget és a kreativitásotokat a világ jobb tételére.

Napi szerencseszámok: 5, 14, 23.

Halak (II. 20. – III. 20.): Sandalphon arkangyal azt üzeni, hogy engedjétek, hogy a spirituális bölcsesség és a hit veszessen benneteket az élet útvesztőiben.

Napi szerencseszámok: 2, 11, 20.

Engedjétek, hogy az angyalok szeretete és fénye beragyogja a mai napotokat, és veszessen benneteket a fejlődés, a gyógyulás és a békesség útján!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/