Az univerzum üzenete a mai napra – Az isteni vezetés útján jársz, bízz a folyamatban!

Az univerzum üzenete a mai napra – Az isteni vezetés útján jársz, bízz a folyamatban!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy különleges üzenetet hoztak számodra az isteni vezetésről. Az üzenet arról szól, hogy soha nem vagy egyedül az utadon, és hogy a Mindenható szerető keze folyamatosan irányítja a lépteidet. Az univerzum arra kér, hogy bízz a folyamatban, és engedd át magad a magasabb rendű vezetésnek!

Az elkövetkező napokban egyre inkább megtapasztalhatod majd az isteni útmutatás jelenlétét az életedben. Váratlan megérzések, inspiráló gondolatok és különleges jelek formájában fog megnyilvánulni ez a felsőbb irányítás. Az angyalok azt kérik, figyelj ezekre a jelzésekre, és kövesd a belső hangod útmutatását! Ne feledd, hogy a lelked mélyén mindig tudod, mi a helyes út a számodra.

A mennyei sereglet azt üzeni, hogy bízzál a benned rejlő isteni bölcsességben. Te az univerzum gyermeke vagy, és maga a Teremtő helyezte el benned a válaszokat és az iránymutatást. Fordulj befelé, és hallgass a szíved hangjára! Engedd el a kétségeidet és a félelmeidet, és engedj utat a benned rejlő isteni fénynek!

Az angyalok szerint a következő időszak számos lehetőséget tartogat számodra, hogy kiteljesedj a spirituális utadon. Legyél nyitott az új tapasztalatokra és a belső növekedésre! Ne feledd, minden, ami történik, a legfelsőbb javadat és fejlődésedet szolgálja. Bízz az isteni tervben, és engedd, hogy a folyamat kibontakozzon!

Drága Fénylény, engedd, hogy az isteni vezetés most mélyen átjárja a szívedet! Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is ráébredhessenek a bennük rejlő isteni bölcsességre. Írd le kommentben a “bizalom” szót, ezzel is erősítve a hitedet, és hívd be az égi útmutatást az életedbe!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel,

Az Univerzum Angyali Küldötte

Lelki útravaló a mai napra – 06.17.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/