Készülj fel, mert életed legnagyobb csodája már úton van feléd!

Készülj fel, mert életed legnagyobb csodája már úton van feléd!

Drága Fénytestvérem!

Ezen a varázslatos napon egy különleges üzenetet hoztam neked az Univerzum végtelen bölcsességének forrásából. Tudd, hogy a csodák időszaka közeleg, és hamarosan egy új, ragyogó fejezetbe lép!

Az angyalok már keményen dolgoznak a színfalak mögött, hogy minden apró részletet tökéletesen összerendezzenek a te legfelsőbb javadat szolgálva. A kozmikus energia már mozgásba lendült, és azon fáradozik, hogy beteljesítse legmerészebb álmaidat.

Most az a feladatod, hogy nyitott szívvel és bizalommal várj a bekövetkező változásokra. Engedd el a kétségeidet és a félelmeidet, és helyette töltsd meg a lelkedet a határtalan lehetőségek iránti izgatott várakozással! Vizualizáld, amint az életed minden területén bőség, szeretet és beteljesülés feléd!

Íme egy erős ima, amely segít ráhangolódnod a rád váró csodákra:

„Drága Univerzum, Mennyei Atyám!

Hálás szívvel fordulok felétek ezen a szent napon, tudván, hogy ti folyamatosan azon munkálkodtok, hogy valóra váltatok leggyönyörűbb álmaimat. Köszönöm, hogy elhozzátok életembe a várva várt változásokat, és minden szükséges lépést megtesz a tökéletes kibontakozás érdekében.

Megnyitom a szívemet és a lelkemet, hogy befogadhassam a felém áradó végtelen szeretetet, bőséget és kegyelmet. Engedem, hogy a belém vetett hitetek ereje átjárjon, és bizalommal ráhagyatkozom az isteni terv bölcsességére.

Kérlek titeket, segítsetek, hogy mindig a jelenben maradjak, és minden pillanatot a hála és az öröm szemével nézzek! Hadd legyek én is az örökkévaló szeretet csatornája, hogy a rajtam átáramló mások életét is beragyogja!

Köszönöm, hogy meghallgatjátok imámat, és tudom, hogy a ti szerető gondviselések által minden tökéletesen halad a beteljesülés felé.

Ámen.”

Drága Fénytestvérem, most pedig engedd el minden aggodalmadat, és engedd át magad a rád váró kalandnak! Táncolj az Univerzum örömteli ritmusára, és tudd, hogy a legcsodálatosabb meglepetések várnak rád!

Valahány megosztasz másokkal egy észrevételt a saját életedben bekövetkező pozitív változásokról, minden Fénytestvérünket emlékeztetünk arra, hogy mi is egy gyönyörű új fejezet közeleg. Így hát ne habozz továbbadni ezt a varázslatos üzenetet!

Ha érzed az Univerzum szerető ölelését, és készen állsz befogadni a felém áradó csodákat, írj egy hálát „Köszönöm!”-öt a kommentekbe! Ezzel is megerősíted a pozitív változásokra való nyitottságot.

Végtelen szeretettel és a legfényesebb áldásokkal

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/