Az univerzum mai üzenete 2024.06.18-ra – A ragyogó jövőd magvai már elvetésre kerültek, készülj a bőség aratására

Az univerzum mai üzenete 2024.06.18-ra – A ragyogó jövőd magvai már elvetésre kerültek, készülj a bőség aratására!

Drága Olvasónk!

Az angyalok ma egy csodálatos üzenetet hoztak számodra a ragyogó jövőről, az anyagi bőségről és a szerencséről. Az üzenet arról szól, hogy a prosperitás magvai, melyeket a múltban elvetettél, most kezdenek kicsírázni, és hamarosan learathatod a bőség gyümölcseit. Az univerzum arra kér, hogy készülj fel a csodák fogadására!

Az elkövetkező napokban a jószerencse és a lehetőségek özöne kopogtat majd az ajtódon. Váratlan ajándékok, kedvező fordulatok és új bevételi források formájában tapasztalhatod meg az univerzum kegyelmét. Az angyalok azt üzenik, hogy nyisd ki a szívedet, és engedd be magadba ezt az áldást! Tudd, hogy megérdemled a bőséget és a sikert, hiszen a boldogságra és a jólétre születtél!

A mennyei sereglet arra kér, hogy vizualizáld a legszebb jövődet, és higgyél benne teljes szívedből! Képzeld el magad, amint örömben, szeretetben és anyagi biztonságban élsz. Érezd át ennek a ragyogó valóságnak minden részletét, és engedd, hogy ez az érzés átjárja egész lényedet! Ne feledd, a gondolataid és érzéseid teremtő erővel bírnak. Fókuszálj a jóra, és nézd, ahogy a jószerencse és a bőség megnyilvánul az életedben!

Az angyalok szerint a következő időszakban fontos, hogy nyitott szemmel és szívvel járd az utadat. Figyelj a lehetőségekre, és bátran ragadd meg őket! Bízz a megérzéseidben, és kövesd a szíved útmutatását. A szerencse azokra mosolyog, akik készek cselekedni és hinni a csodákban. Te készen állsz arra, hogy beteljesítsd a küldetésedet, és hogy ragyogó, bőséggel teli életet teremts magadnak.

Drága Fénylény, engedd, hogy a ragyogó jövőd ígérete most mélyen a szívedbe ivódjon! Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is ráébredhessenek a bennük rejlő teremtő erőre. Írd le kommentben a “bőség” szót, ezzel is erősítve a jólét rezgéseit, és hívd be a szerencsét az életedbe!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel, Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.18.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/