Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.19. – A korlátlan bőség és jólét megérkezik, merülj el az áldásban!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.19. – A korlátlan bőség és jólét megérkezik, merülj el az áldásban!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy rendkívüli üzenetet hoztak számodra a végtelen bőségről és a jólétről. Az üzenet arról szól, hogy a prosperitás és a gazdagság valódi forrása nem a külvilágban, hanem benned rejlik. Az univerzum arra hív, hogy fedezd fel magadban a bőség kimeríthetetlen kútját, és merülj el az áldásban!

Az elkövetkező napokban egyre inkább ráébredsz majd, hogy a jólét a tudatosság állapota. Ahogy elkezded értékelni és megbecsülni mindazt, amid már van, a bőség egyre nagyobb mértékben áramlik majd az életedbe. Az angyalok azt üzenik, hogy gyakorold a hálát, és ünnepeld az élet ajándékait! Lásd meg a csodákat a hétköznapokban, és engedd, hogy a szíved megteljen szeretettel és örömmel.

A mennyei sereglet arra kér, hogy változtass a gondolkodásmódodon, és engedd el a hiányról szóló hitrendszereket! Tudd, hogy az univerzum végtelenül bőkezű, és minden szükségedet képes megadni. Fókuszálj a jólétre, és vizualizáld magad, amint bőségben és örömben élsz! Higgyél abban, hogy méltó vagy a legjobbra, és hogy a boldogság a születési jogod.

Az angyalok szerint a következő időszak tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy manifesztáld a vágyaidat. Legyél tiszta a szándékaidban, és engedd el a kétségeidet! Bízz abban, hogy a megfelelő emberek, lehetőségek és erőforrások a tökéletes időben felbukkannak majd az életedben. Te egy hatalmas teremtő vagy, aki képes formálni a valóságát. Használd a gondolataid és érzéseid erejét, hogy olyan életet teremts, amilyenre mindig is vágytál!

Drága Fénylény, engedd, hogy a korlátlan bőség tudata most átjárja egész lényedet! Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is ráébredhessenek a bennük rejlő prosperitás forrására. Írd le kommentben a “bőség” szót, ezzel is erősítve a jólét rezgéseit, és hívd be az áldást az életedbe!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.18.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/