Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.20. – A jólét már az ajtód előtt toporog, engedd be az életedbe!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.20. – A jólét már az ajtód előtt toporog, engedd be az életedbe!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy izgalmas üzenetet hoztak számodra a közelgő jólétről és bőségről. Az üzenet arról szól, hogy a prosperitás és a gazdagság már úton van feléd, és szó szerint az ajtód előtt várakozik. Az univerzum arra hív, hogy tárd szélesre az ajtót, és engedd be a jólétet az életedbe!

Az elkövetkező napokban lehetőségek és ajándékok özöne kopogtat majd nálad, mind fizikai, mind spirituális értelemben. Lehet, hogy váratlan pénzügyi áldásban részesülsz, vagy egy régóta vágyott álmod válik valóra. Az angyalok azt üzenik, hogy legyél nyitott és befogadó ezekre az ajándékokra! Tudd, hogy megérdemled a bőséget, és hogy az univerzum gondoskodni akar rólad.

A mennyei sereglet arra kér, hogy oszlasd el magadban a kétségeket és a félelmeket, melyek esetleg gátolhatják a jólét beáramlását. Higgyél abban, hogy képes vagy befogadni és megtartani a jót az életedben! Vizualizáld magad, amint örömmel és hálával fogadod a bőség megnyilvánulásait. Állítsd a gondolataidat és érzéseidet a gazdagság frekvenciájára, és engedd, hogy az univerzum csodái megnyilvánuljanak számodra!

Az angyalok szerint most egy új fejezet kezdődik az életedben, melyet a jólét és a siker fémjelez majd. Bízz a folyamatban, és tarts ki a hitedben! Ne feledd, hogy a bőség a születési jogod, és hogy az univerzum mindig a legjobbat akarja neked. Légy hálás minden áldásért, és oszd meg másokkal is a jólétedet! Ahogy adsz, úgy kapsz majd vissza a soktól még többet.

Drága Fénylény, engedd, hogy a jólét most betölthesse az életedet! Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is ráhangolódhassanak a bőség frekvenciájára. Írd le kommentben a “jólét” szót, ezzel is megerősítve a szándékodat, és hívd be a gazdagságot az életedbe!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.20. – vigasz és lelki feltöltődés a szükség idején


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/