Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.22. – a vágyaid hamarabb valóra válnak, mint azt gondolnád!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.22. – a vágyaid hamarabb valóra válnak, mint azt gondolnád!

Az univerzum mai üzenete: Vágyaid már úton vannak – készülj a csodákra!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy izgalmas és reményteli üzenetet hoztak számodra a vágyaid gyors megvalósulásáról. Az üzenet lényege, hogy a szíved legmélyebb kívánságai már most formálódnak a láthatatlan birodalomban, és hamarosan testet öltenek a fizikai valóságban. Az univerzum arra hív, hogy készülj fel a csodák fogadására, mert azok gyorsabban érkeznek, mint gondolnád!

Az elkövetkező napokban figyelj a jelekre és a szinkronicitásokra, melyek azt mutatják, hogy vágyaid már úton vannak feléd. Lehet, hogy váratlan lehetőségek bukkannak fel, vagy olyan emberekkel találkozol, akik segítenek álmaid megvalósításában. Az angyalok azt üzenik, hogy maradj nyitott és rugalmas, mert az univerzum gyakran meglepő módon teljesíti kívánságaidat!

A mennyei sereglet arra kér, hogy erősítsd meg a hitedet és a bizalmadat. Hidd el, hogy megérdemled álmaid beteljesülését, és hogy az univerzum támogat téged! Engedd el a kételyeket és a türelmetlenséget, helyette fókuszálj a hálára és az örömre. Minden este köszönd meg, mintha már megkaptad volna, amit kívánsz – ez felgyorsítja a manifesztáció folyamatát.

Az angyalok szerint most egy rendkívül termékeny időszak kezdődik az életedben. A gondolataid és érzéseid teremtő ereje felerősödik, ezért különösen figyelj arra, mire összpontosítasz! Vizualizáld részletesen vágyaid beteljesülését, és engedd, hogy az öröm és az izgatottság átjárja a testedet. Ez a pozitív energia vonzza majd be a kívánt eredményeket.

Drága Fénylény, engedd, hogy a vágyaid gyors megvalósulásának ígérete most betöltse a szívedet! Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is ráhangolódhassanak a manifesztáció csodájára. Írd le kommentben a “megvalósulás” szót, ezzel is megerősítve a folyamatot, és hívd be vágyaid beteljesülését az életedbe!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel,

Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.22. – Győztes vagy!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/