Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.23 – kérj bátran, az univerzum készen áll, hogy teljesítse kívánságaidat!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.23 – kérj bátran, az univerzum készen áll, hogy teljesítse kívánságaidat!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy rendkívül erőteljes üzenetet hoztak számodra az univerzum bőkezűségéről és a kérés erejéről. Az üzenet lényege, hogy bármit kérhetsz, és az univerzum készen áll, hogy megadja neked. Az isteni forrás végtelen bősége rendelkezésedre áll, csak ki kell nyújtanod a kezedet érte!

Az elkövetkező napokban különösen nyitott lesz az ég, és kéréseid gyorsabban találnak meghallgatásra. Az angyalok arra biztatnak, hogy merj nagyot álmodni és bátran kérni! Ne korlátozd magad, és ne gondold, hogy bármi is túl nagy vagy lehetetlen lenne számodra. Az univerzum szeret téged, és örömmel teljesíti kívánságaidat.

A mennyei sereglet arra emlékeztet, hogy a kérés művészet. Fontos, hogy tiszta szándékkal, és a legmagasabb jó érdekében fogalmazd meg kívánságaidat. Légy konkrét és részletes, de ugyanakkor engedd el a ragaszkodást a végeredményhez. Bízz abban, hogy az univerzum a tökéletes módon és időben hozza el számodra, amire vágysz.

Az angyalok szerint a kulcs a hitben és a befogadásban rejlik. Amikor kérsz, érezd úgy, mintha már megkaptad volna, amit szeretnél. Töltsd meg a szívedet hálával és örömmel! Ez a pozitív energia felgyorsítja a manifesztáció folyamatát. Ne feledd, te és az univerzum egyek vagytok, és minden erőforrás rendelkezésedre áll, amire szükséged lehet.

Drága Fénylény, engedd, hogy a kérés és befogadás csodája most átjárja egész lényedet! Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is megtapasztalhassák az univerzum bőkezűségét. Írd le kommentben a “kérem és elfogadom” szavakat, ezzel is megerősítve szándékodat, és nyisd meg szívedet az áldások befogadására!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel,

Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 06.23. – csak kérned kell amire vágysz, és megkapod!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/