Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.24 – Vágyaid szárnyra kelnek, a beteljesülés útján vagy!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.24 – a Vágyaid szárnyra kelnek, a beteljesülés útján vagy!

Az univerzum mai üzenete: Vágyaid szárnyra kelnek, a beteljesülés útján vagy!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy rendkívül izgalmas és reményteli üzenetet hoztak számodra vágyaid beteljesüléséről. Az üzenet lényege, hogy a szíved leghőbb kívánságai most valóra válnak, és már úton vannak feléd a fizikai valóságban. Az univerzum arra hív, hogy nyisd ki a szívedet, és készülj fel álmaid fogadására!

Az elkövetkező napokban csodálatos változásokat tapasztalhatsz meg az életedben. Olyan események és lehetőségek bukkannak fel, amelyek közelebb visznek vágyaid megvalósulásához. Az angyalok azt üzenik, hogy maradj éber és figyelmes, mert a beteljesülés gyakran váratlan formában érkezik! Bízz az isteni időzítésben, és tudd, hogy minden a tökéletes pillanatban történik.

A mennyei sereglet arra kér, hogy erősítsd meg hitedet és pozitív elvárásaidat. Engedd el a kételyeket és a félelmeket, amelyek esetleg még benned vannak. Helyettük fókuszálj a hálára és az örömre, mintha vágyaid már megvalósultak volna. Ez a pozitív energia felgyorsítja a manifesztáció folyamatát, és még több áldást vonz az életedbe.

Az angyalok szerint most egy varázslatos időszak kezdődik számodra. A gondolataid és érzéseid teremtő ereje felerősödik, ezért különösen figyelj arra, mire összpontosítasz! Vizualizáld részletesen vágyaid beteljesülését, és engedd, hogy az öröm és az izgatottság átjárja a testedet. Ez a pozitív rezgés vonzza majd be a kívánt eredményeket.

Drága Fénylény, engedd, hogy vágyaid beteljesülésének ígérete most betöltse a szívedet! Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is ráhangolódhassanak a manifesztáció csodájára. Írd le kommentben a “beteljesülés” szót, ezzel is megerősítve a folyamatot, és hívd be vágyaid valóra válását az életedbe!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel,

Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 06.24. – A vágyaid beteljesülése közelebb van, mint gondolnád! Igen, jól hallottad!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/