Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.27 – Ma a csodák napja van – nyisd meg a szíved!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.27 – Ma a csodák napja van – nyisd meg a szíved!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy varázslatos és felemelő üzenetet hoztak számodra: ma van a csodák napja! Az univerzum különleges energiákkal árasztja el a világot, melyek lehetővé teszik, hogy megtapasztald az élet csodáit minden pillanatban. Készülj fel, mert ma a lehetetlen is lehetségessé válik!

A mai nap folyamán figyelj az apró és nagyobb csodákra egyaránt! Lehet, hogy egy gyönyörű napfelkelte, egy váratlan találkozás, vagy egy régóta várt álom beteljesülése formájában jelennek meg. Az angyalok azt üzenik, hogy ma minden lehetséges, ha hiszel benne! Engedd el a kételyeidet és a korlátaidat, és nyisd meg a szívedet a csodák befogadására.

A mennyei sereglet arra biztat, hogy ma légy különösen figyelmes és hálás! A csodák gyakran a hétköznapi pillanatokban rejtőznek, csak észre kell venni őket. Figyelj a szinkronicitásokra, a váratlan segítségre, a kis és nagy áldásokra, amelyek körülvesznek. Minden apró csodáért adj hálát, mert ez még több csodát vonz az életedbe.

Az angyalok szerint ma a te teremtő erőd is felerősödik. Használd a képzeletedet és a hitedet, hogy csodákat teremts magad és mások számára! Lehet, hogy egy kedves szóval, egy önzetlen tettel, vagy egy régóta halogatott álom megvalósításával hozol létre csodát. Ne feledd, te magad is a teremtés csodája vagy, és képes vagy csodákat művelni!

Drága Fénylény, engedd, hogy a csodák ígérete izgalommal és örömmel töltse el a szívedet! Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is ráhangolódhassanak a nap varázslatos energiáira. Írd le kommentben a “csodák történnek” szavakat, ezzel is megerősítve a hitedet, és hívd be a csodákat az életedbe!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel,

Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 06.27. – Készülj fel, mert csodák vannak készülőben az életedben! Igen, jól hallottad!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/