Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.29 – Készülj, mert váratlan áldás kopogtat az ajtódon!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.29 – Készülj, mert váratlan áldás kopogtat az ajtódon!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy izgalmas és reményteli üzenetet hoztak számodra: váratlan meglepetés van úton feléd, és ez akár anyagi segítség formájában is érkezhet! Az univerzum titkos terve ma feltárul előtted, és olyan ajándékot hoz, amire talán nem is számítottál. Nyisd ki a szíved, és készülj a csodára!

A mai nap folyamán légy különösen figyelmes minden apró jelre és lehetőségre! Az angyalok azt üzenik, hogy a várva várt segítség a legváratlanabb formában és helyről érkezhet. Lehet, hogy egy régi ismerős jelentkezik egy kiváló üzleti ajánlattal, vagy váratlan visszatérítést kapsz. Esetleg egy elfeledett befektetés hoz gyümölcsöt, vagy valaki nagylelkű gesztussal lep meg. Bármi is legyen, az univerzum gondoskodik rólad!

A mennyei sereglet arra kér, hogy ma légy különösen nyitott és befogadó! Engedd el az aggodalmaidat az anyagiak miatt, és bízz abban, hogy az univerzum bőséges forrásai rendelkezésedre állnak. A hála és a pozitív elvárás energiája vonzza a jólétet. Vizualizáld, ahogy a bőség beáramlik az életedbe, és érezd át ennek örömét már most!

Az angyalok szerint ma különösen fontos, hogy kövesd az intuíciódat. Ha belső késztetést érzel, hogy valahova menj vagy valamit tegyél, hallgass rá! Lehet, hogy épp ott vár rád a váratlan áldás. Ne feledd, az univerzum gyakran rejtélyes utakon működik, de mindig a javadra!

Drága Fénylény, engedd, hogy a váratlan meglepetés és az anyagi áldás ígérete örömmel és izgatottsággal töltse el a szívedet! Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is ráhangolódhassanak a nap csodás energiáira. Írd le kommentben az “elfogadom az áldást” szavakat, ezzel is megerősítve nyitottságodat a váratlan jó fogadására!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel,

Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 06.29. – Te Isten kedvence vagy! Igen, jól hallottad!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/