Szent Rita a lehetetlen ügyek szentje

Szent Rita a lehetetlen ügyek szentje

Kedves Olvasó!

Készen állsz arra, hogy felfedezd a lehetetlen kívánságok teljesülésének titkát? Ma egy különleges égi pártfogóról osztok meg veled csodálatos információkat: Szent Ritáról, a lehetetlen ügyek szentjéről!

Szent Rita nem csupán egy távoli, megfoghatatlan szent – ő a te személyes égi szövetségesed, aki készen áll arra, hogy segítsen neked megvalósítani még a lehetetlennek tűnő álmaidat is! Képzeld el, milyen lenne az életed, ha minden vágyad valóra válna… Ez nem álom többé, hanem kézzelfogható valóság lehet Szent Rita közbenjárásával!

De ki is valójában Szent Rita, és hogyan tud segíteni neked? Rita egy 14. századi olasz nő volt, aki életében számos megpróbáltatáson ment keresztül. Erőszakos férje halála után belépett egy kolostorba, ahol mély spirituális kapcsolatot alakított ki az isteni világgal. Rita olyan erős hittel és odaadással rendelkezett, hogy képes volt csodákat tenni és a legreménytelenebb helyzeteket is megoldani.

Most pedig itt a lehetőség, hogy te is megtapasztald Szent Rita csodatévő erejét! Íme egy varázslatos ima, amely összeköt téged Szent Rita energiájával:

“Drága Szent Rita, te, aki a lehetetlen ügyek pártfogója vagy, Fordulok hozzád most teljes bizalommal és nyitott szívvel. Kérlek, hallgasd meg fohászomat és járj közben értem a Mennyei Atyánál. (Itt mondd el konkrét kérésedet) Hiszem, hogy a te közbenjárásoddal minden lehetségessé válik. Köszönöm, hogy mellettem állsz és segítesz nekem. Ígérem, hogy hálával és szeretettel őrzöm majd az emlékedet.

Ámen.”

Amikor elmondod ezt az imát, képzeld el, ahogy Szent Rita arany fénye körülölel téged. Érezd, ahogy ez a fény átjárja a testedet, lelkedet és szellemedet, feloldva minden akadályt és negativitást. Engedd, hogy Rita szeretete és ereje áramoljon át rajtad, és nyissa meg előtted a lehetőségek végtelen tárházát!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/