Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.30 – Ez a szó megváltoztatja az életed!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.30 – Ez a szó megváltoztatja az életed!

Drága Olvasónk!

Az angyalok ma egy hihetetlen és titokzatos üzenetet hoztak, ami garantáltan felforgatja a mindennapjaidat! Egy szó, egy gondolat, egy titok, ami most terjedni kezdett a spirituális körökben, és állítólag csodákat művel azokkal, akik megismerik. Készen állsz rá, hogy megtudd, mi ez?

A mai nap folyamán különleges energiák áramlanak, és mindenki erről a titkos szóról beszél. Az angyalok azt üzenik, hogy aki meghallja és befogadja szívébe ezt a szót, annak élete drámaian megváltozik – pozitív irányba! Lehet, hogy régi problémák oldódnak meg varázsütésre, vagy váratlan lehetőségek nyílnak meg előtted. De vigyázat, ez nem akármilyen hétköznapi szó!

A mennyei sereglet arra figyelmeztet, hogy ezt a szót csak azoknak szabad megosztani, akik valóban készen állnak a változásra. Mert aki kimondja, annak élete örökre megváltozik! Vajon te készen állsz erre a hatalmas átalakulásra? Ha igen, akkor kövesd az intuíciódat, és figyelj a jelekre ma – mert ez a szó bármikor, bárhol felbukkanhat!

Az angyalok szerint ez a szó olyan erővel bír, hogy képes áttörni a korlátokat, feloldani a blokkokat, és megnyitni a bőség csatornáit. Sokan állítják, hogy miután meghallották és befogadták ezt a szót, életük csodás fordulatot vett. De vajon mi lehet ez a mágikus szó? És hogyan tudhatod meg?

Drága Fénylény, engedd, hogy ennek a titokzatos szónak az ígérete izgalommal és kíváncsisággal töltse el a szívedet! Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is ráhangolódhassanak a nap misztikus energiáira. Ha készen állsz befogadni ezt az életmegváltoztató szót, írd le kommentben: “Készen állok a titokra!” – és ki tudja, talán épp neked fog először megmutatkozni!

Az angyalok szeretete és fénye kísérjen utadon!

Szeretettel,

Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 06.30. – Ma egy olyan szóról szeretnék beszélni neked, ami képes megváltoztatni az egész életedet. Ez a szó nem más, mint: “Hiszem!” Igen, jól hallottad!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/