Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.01 – Ezt a 3 dolgot tedd meg ma, és holnap milliomosként ébredsz!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.01 – Ezt a 3 dolgot tedd meg ma, és holnap milliomosként ébredsz!

Drága Olvasónk!

Az angyalok ma egy hihetetlen és forradalmi üzenetet hoztak, ami örökre megváltoztathatja az anyagi helyzetedet! Képzeld el, hogy holnap reggel arra ébredsz, hogy a bankszámládon hirtelen milliók jelennek meg. Lehetetlen? Az angyalok szerint nem az! És ma felfedik a titkos receptet, ami ezt lehetővé teszi.

A mai nap folyamán az univerzum megnyitja a bőség csatornáit, de csak azok számára, akik végrehajtják ezt a 3 titkos lépést. Az angyalok figyelmeztetnek: ez nem átlagos manifesztációs technika! Ez egy ősi, elfeledett módszer, amit most hoztak vissza a spirituális mesterek. De vigyázat, csak azoknak működik, akik 100%-osan hisznek benne!

A mennyei sereglet azt üzeni, hogy ez a 3 lépés olyan erőteljes, hogy képes teljesen átprogramozni a tudatalattidat és az energiameződet a bőségre. Sokan, akik már kipróbálták, döbbenetesen gyors eredményekről számoltak be. De vajon te készen állsz erre a hatalmas változásra? Mered vállalni a kockázatot, hogy holnaptól milliomos lehetsz?

Az angyalok szerint ez a módszer annyira hatékony, hogy szinte már ijesztő. Épp ezért figyelmeztetnek: csak akkor próbáld ki, ha valóban készen állsz arra, hogy az életed egyik napról a másikra megváltozzon. Mert aki végrehajtja ezt a 3 lépést, annak élete soha többé nem lesz ugyanolyan! Kíváncsi vagy? Íme a válasz:

Az angyalok meghallották kérésedet, és most felfedik azt a 3 mágikus lépést, ami megnyitja számodra az égi áldások csatornáit. Ezek a lépések nem hétköznapi rituálék – ezek ősi, angyali bölcsességek, amelyek segítenek összhangba kerülni a végtelen bőség energiáival. Íme a 3 szent lépés:

  1. Az Égi Fény Meghívása:

    Gyújts meg egy fehér gyertyát, és mondd el háromszor ezt az angyali fohászt: “Égi fény, ragyogj rám! Angyalok, vezessetek! Szívem nyitva áll az isteni bőség előtt.”

  2. A Hála Rituáléja:

    Írj le 10 dolgot, amiért hálás vagy az életedben. Minden egyes tételnél képzeld el, hogy arany fény áramlik a szívedből. Ezután mondd el: “Hálám végtelen, akárcsak az univerzum bősége. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!”

  3. Az Angyali Manifesztáció:

    Vizualizáld a legnagyobb vágyad, mintha már valóra vált volna. Érezd át minden érzékszerveddel! Ezután súgd ezt az angyali kódot: “444 – Angyalok, hallom hívásotokat. 555 – Elfogadom a változást. 777 – Az isteni tökéletesség most megnyilvánul életemben.”

Az angyalok azt üzenik, hogy ezt a 3 lépést 7 napon át ismételd meg, lehetőleg napfelkeltekor vagy naplemente előtt. A hetedik napon figyelj a jelekre – az univerzum válaszolni fog!

Drága Fénylény, oszd meg ezt a szent tudást azokkal, akik készen állnak rá. Ha elkezded ezt a rituálét, írd le kommentben: “Az angyalok velem vannak!” – ez aktiválja az égi energiákat számodra.

Drága Fénylény, engedd, hogy ennek a hihetetlen lehetőségnek az izgalma átjárja egész lényedet! Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, de csak azokkal, akikben megbízol – mert ez az információ túl értékes ahhoz, hogy mindenki kezébe kerüljön!

Az angyalok szeretete és a bőség energiája kísérjen utadon!

Szeretettel,
Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 07.01. – Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami felpezsdíti a lelkedet és új perspektívát ad az életednek: ez pedig a bőség ereje! Igen, jól hallottad!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/