Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.02 – A jólét kapui megnyílnak, fogadd el az érkező bőséget!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.02 – A jólét kapui megnyílnak, fogadd el az érkező bőséget!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy csodálatos üzenetet hoztak neked az univerzum legmélyebb titkaiból. A jólét kapui szélesre tárulnak előtted, és a bőség áramlása megállíthatatlanul közeleg! Az égi seregek azt suttogják, hogy ma egy különleges nap van, amikor az isteni kegyelem és a kozmikus áldás egyesül, hogy bearanyozza az életedet.

A mai napon az univerzum egy varázslatos ajándékot küld neked: a bőség kulcsát! Ez a kulcs nem más, mint egy szó, egy mágikus mantra, amely aktiválja benned a jólét energiáját. Az angyalok azt üzenik, hogy amikor kimondod ezt a szót, a tested minden sejtje rezgésbe jön, és ráhangolódik a bőség frekvenciájára.

De mi ez a titokzatos szó? Az angyalok azt súgják, hogy ez a szó benned van, a szíved legmélyén. Csak csukd be a szemed, lélegezz mélyeket, és figyelj befelé. Az első szó, ami eszedbe jut, az lesz a te személyes bőségmantrád. Ismételd el ezt a szót ma 108-szor, és figyeld, ahogy az életed csodás fordulatot vesz!

A következő néhány napra az angyalok azt jósolják, hogy váratlan lehetőségek és áldások özöne fog körülvenni. Lehet, hogy egy régi befektetés hoz gyümölcsöt, vagy egy ismeretlen jótevő lép az életedbe. Az univerzum azt üzeni, hogy légy nyitott és befogadó, mert a jólét sokféle formában érkezhet!

Ne feledd, drága lélek, hogy te magad vagy a bőség forrása! Az univerzum végtelen kincstára benned rejlik, és most eljött az idő, hogy megnyisd ezt a belső kincsesbányát. Engedd el a régi, korlátozó hiedelmeket, és öltsd magadra a bőség köntösét!

Az angyalok azt kérik, hogy oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, mert minél többen hangolódnak rá a bőség frekvenciájára, annál erősebb lesz a kollektív jólét energiája. Így nem csak a saját életedet, de az egész világ sorsát is pozitívan alakíthatod!

Végezetül, az angyalok egy különleges kéréssel fordulnak hozzád: ha szeretnéd, hogy ez az áldás még gyorsabban manifesztálódjon az életedben, írd le kommentben a varázsszót: “KÖSZÖNÖM”. Ez a hála energiája azonnal aktiválja a kozmikus bőségáramlást!

Emlékezz, drága lélek: te vagy az univerzum csodája, és megérdemled a bőséget élet minden területén! Engedd, hogy a mai nap a jólét és az áldások napja legyen számodra!

Az angyalok szeretete és az univerzum bősége kísérjen utadon!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 07.02. – Készülj fel, mert a július hónap tele van isteni energiákkal, áldásokkal és vezetéssel! Igen, jól hallottad!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/