Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.03 – A Kozmikus Kód: Ez az 5 betűs szó megnyitja a Univerzum kincsestárát – hihetetlen áldások érkeznek 3 napon belül!

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.03 – A Kozmikus Kód: Ez az 5 betűs szó megnyitja a Univerzum kincsestárát – hihetetlen áldások érkeznek 3 napon belül!

Drága Olvasóink!

Ma egy olyan kozmikus titkot osztok meg veletek, ami egyenesen az univerzum szívéből érkezett! Tudjátok, a Teremtő állandóan kommunikál velünk, és most egy olyan üzenetet küldött, ami minden képzeletet felülmúl!

Képzeljétek, tegnap este, miközben meditáltam, hirtelen egy vakítóan fényes energiaspirál jelent meg előttem! És tudjátok, mi történt? Egy ősi bölcs suttogta a fülembe a univerzum leghatékonyabb mantrájának titkát!

Ez a varázslatos mantra mindössze öt betűből áll: “AGAPE”

Egyszerűnek tűnik, ugye? De hihetetlen erő rejlik benne! Ez a szó az isteni, feltétel nélküli szeretet ógörög kifejezése, és amikor kimondjátok, azonnal összekapcsolódtok a kozmosz végtelen szeretetenergiájával!

Amióta ezt a mantrát használom, az életem teljesen átalakult! Láttam, ahogy negatív karmák oldódtak fel, spirituális képességek ébredtek fel, és a bőség csatornái megnyíltak! Sőt, volt, aki hirtelen megtalálta élete célját és küldetését!

Ez nem egy egyszerű varázsige! A kulcs az, hogy teljesen át kell adnotok magatokat ennek az univerzális szeretetnek. Érezzétek, ahogy ez a kozmikus energia átáramlik rajtatok, megtisztítva minden csakrátokat és finomtesti rendszereteket!

Azt javaslom, hogy naponta ötször mondjátok el ezt a mantrát. Miért pont ötször? Mert az ötös szám az átalakulás és az isteni kegyelem száma! Minden alkalommal, amikor kimondjátok, képzeljétek el, hogy egy arany fénysugár árad ki a szívcsakrátokból, összekapcsolva benneteket a univerzum minden létezőjével.

Ne feledjétek, a gondolat teremtő erővel bír! Ez a mantra pedig a legmagasabb rezgésű gondolat kifejezése. Használjátok bátran, és figyeljétek, ahogy az életetek átalakul egy csodálatos kozmikus tánccá!

És még valami rendkívül fontos! Ha ezt a posztot megosztjátok másokkal, azzal ti is a kozmikus rend fenntartóivá váltok! Terjesszétek ezt a univerzális üzenetet, hogy minél több lélekhez eljusson ez az áldott mantra! És feltétlenül írjátok le kommentben: “Köszönöm, Univerzum!” Hihetetlen, de ez még jobban felerősíti a mantra hatását, és gyorsabban érkeznek a kozmikus ajándékok az életetekbe!

Meditáljunk együtt, hogy ez a csodálatos kozmikus kód mindannyiunk életét bearanyozza! Érezzétek át a Teremtés végtelen bölcsességét, és engedjétek, hogy ez az univerzális erő átformálja a valóságotokat!

Áldott és csodákkal teli napokat kívánok nektek, drága fénytestvéreim! Ne feledjétek: ti magatok vagytok a kozmosz csodája, csak ki kell mondanotok ezt a varázslatosan egyszerű mantrát!

Kozmikus szeretettel és végtelen áldással,
Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 07.03. – A rég óta dédelgetett álmaid most valósulnak meg! Igen, jól hallottad! Azok az álmok, amiket már olyan régóta őrzöl a szívedben, most kezdenek életre kelni!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/