2024. július 7-én egy kozmikus csoda vár ránk: egy tízmilliószoros erejű teremtő nap!

2024. július 7-én egy kozmikus csoda vár ránk: egy tízmilliószoros erejű teremtő nap!

Kedves Fénymunkások és Spirituális Utazók!

Készüljetek fel, mert valami igazán különleges közeleg! 2024. július 7-én egy kozmikus csoda vár ránk: egy tízmilliószoros erejű teremtő nap!

Ez nem csupán egy átlagos nap, hanem egy igazi spirituális szupernova! Az univerzum minden energiája összpontosul ezen a napon, hogy segítsen nekünk manifesztálni legmélyebb vágyainkat és álmainkat.

Képzeljétek el, ahogy az angyalok, arkangyalok és felemelkedett mesterek mind összegyűlnek, hogy támogassanak bennünket ezen a varázslatos napon! Gábriel arkangyal trombitája hirdeti az új kezdetet, míg Mihály arkangyal kardja elvágja a múlt kötelékeit.

De ez még nem minden! A csillagok állása is tökéletes harmóniában van ezen a napon. A Jupiter, a bőség bolygója, együttállásba kerül a Vénusszal, a szerelem és szépség bolygójával. Ez a kozmikus tánc felerősíti a pozitív energiákat és megnyitja a szívcsakránkat a végtelen lehetőségek előtt.

Mit tehetsz, hogy maximálisan kihasználd ezt a csodálatos lehetőséget?

1. Meditálj: Hangolódj rá a kozmikus frekvenciákra és engedd, hogy az univerzum bölcsessége átjárjon.

2. Írd le céljaidat: A tízmilliószoros erő segít manifesztálni vágyaidat. Légy merész és álmodj nagyot!

3. Végezz tisztító rituálét: Használj fehér zsályát vagy palo santót, hogy megtisztítsd az aurádat és otthonod energiáit.

4. Imádkozz és kérj útmutatást: Az angyalok készen állnak, hogy segítsenek. Nyisd meg szíved és fogadd be üzeneteiket.

5. Légy hálás: A hála felerősíti a pozitív rezgéseket. Készíts egy hálalistát és érezd, ahogy az áldások megsokszorozódnak az életedben.

Ne feledd, ez a nap nem csak rólad szól, hanem az egész emberiségről! A kollektív tudatosság emelkedése mindannyiunk számára új lehetőségeket teremt. Oszd meg ezt az üzenetet barátaiddal és szeretteiddel, hogy ők is részesülhessenek ebben a csodában!

Együtt, egymást támogatva és szeretettel telve lépünk be ebbe az új korszakba. A tízmilliószoros teremtő nap energiái hetekig, hónapokig velünk maradnak, segítve minket az átalakulás útján.

Légy te is részese ennek a kozmikus csodának! Oszd meg ezt a posztot és segíts másoknak is ráhangolódni erre a különleges napra! Együtt teremtünk egy szebb, fényesebb jövőt!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/