Az Angyalok üzenete a mai napra 2024.07.10 – Az elengedés, gyógyulás és boldogság varázslatos útja megnyílik előtted!

Az Angyalok üzenete a mai napra 2024.07.10 – Az elengedés, gyógyulás és boldogság varázslatos útja megnyílik előtted!

Drága Olvasóim!

Ma, 2024.07.10-én az angyalok egy rendkívül felszabadító és átalakító üzenetet hoztak számodra: az elengedés, a gyógyulás és a boldogság varázslatos útja megnyílik előtted, hogy egy teljesen új fejezetet kezdhess az életedben!

A mai dátum – 7+1+0=8 – a végtelen lehetőségeket és az isteni egyensúlyt hordozza, ami arra utal, hogy most minden adott ahhoz, hogy megszabadulj a múlt terheitől, meggyógyulj testileg-lelkileg, és megtaláld az igazi, mély boldogságot.

Ma különösen figyelj a tested és a lelked jelzéseire. Az univerzum most tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy elengedj mindent, ami már nem szolgál téged. Lélegezz mélyen, és minden kilégzéssel engedd el a régi fájdalmakat, sérelmeket és korlátozó mintákat. Ahogy ezt teszed, érezni fogod, ahogy a gyógyító energia átáramlik rajtad, feloldva a blokkokat és helyreállítva a természetes harmóniát.

A következő órákban és napokban azt tapasztalhatod, hogy régi sebek gyógyulnak be, hosszú ideje cipelt terhek hullanak le rólad, és egy mély, belső öröm kezd el kibontakozni benned. Ez a folyamat lehet, hogy eleinte kihívásokkal jár, de bízz benne, hogy minden változás a legfőbb javadat szolgálja.

A Gyógyulás és Boldogság Angyala azt üzeni, hogy most minden adott a teljes megújuláshoz. Képzeld el, ahogy egy gyönyörű, tiszta fényburok vesz körül, ami lemossa rólad a múlt minden nehézségét, begyógyítja a sebeidet, és feltölt téged tiszta, örömteli energiával. Engedd, hogy ez az átalakító erő átjárja az életedet és új alapokra helyezze a létezést!

A mai nap mantrája:

Elengedem, ami már nem szolgál. Nyitott vagyok a teljes gyógyulásra. Befogadom az igazi, mély boldogságot!

Ima a mai napra:

“Drága Angyalok, köszönöm, hogy segítetek az elengedés, a gyógyulás és a boldogság útján. Kérem a támogatást, hogy bátran elengedhessem mindazt, ami már nem szolgál engem. Vezessetek ezen az átalakító úton, és adódnak erőt a változások elfogadásához.

Ne feledd, hogy az elengedés, gyógyulás és boldogság folyamata akkor teljesedik ki igazán, amikor megosztod ezt az üzenetet másokkal! Kommentben írd le a “szabadon, gyógyultan és boldogan élek” szavakat, és tapasztalt meg, ahogy életed teljesen megújul, és egy örömteli új fejezet kezdődik!

Szeretettel,

Az Angyalok

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 07.10. – Te mindenre képes vagy, mert egy csodás lélek vagy! Igen, jól hallottad!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/