Az Angyalok üzenete a mai napra 2024.07.11 – A lelki társad szólít- az igaz szerelem csodája közeleg!

Az Angyalok üzenete a mai napra 2024.07.11 – A lelki társad szólít- az igaz szerelem csodája közeleg!

Drága Fénytestvérem!

Ma, 2024.07.11-én az angyalok egy igazán szívmelengető és izgalmas üzenetet hoztak számodra: a lelki társad hívása felerősödik, és az igaz szerelem csodája közeledik feléd!

A mai dátum – 7+1+1=9 – a beteljesülés és a magasabb célérték hordozza, ami arra utal, hogy most minden készen áll arra, hogy megtaláld vagy elmélyítsd a legcsodálatosabb szerelmi kapcsolatot, ami a lelked fejlődését és boldogságát szolgálja.

Ma különösen figyelj a szíved hangjára és a finom szinkronicitásokra körülötted. Az univerzum most tökéletes összhangban rezeg a lelki társaddal, és különböző jeleket, üzeneteket küldhet, hogy közelebb hozzon benneteket egymáshoz. Lehet, hogy egy dal, egy könyv, vagy egy véletlen találkozás vezet majd a helyes irányba.

A következő órákban és napokban azt tapasztalod, hogy a szerelem energiája felerősödik körülötted. Ha már kapcsolatban élsz, a köteléked elmélyülhet, új szintre emelkedhet. Ha még keresed a párod, most különösen nyitott lehetsz arra, hogy felismerd őt, amikor az utadba kerül.

A Szerelem Angyala azt üzeni, hogy a lelki társad már úton van feléd, vagy ha már melletted van, most egy új, mélyebb kapcsolódás lehetősége nyílik meg előttetek. Képzeld el, ahogy egy gyönyörű, rózsaszín fényburok vesz körül, ami összeköt téged a lelki társaddal, bárhol is legyen most. Engedd, hogy ez a szeretetteljes energia átjárja a szívedet és felkészítsen a csodálatos találkozásra vagy újratalálkozásra!

A mai nap mantrája:

“Nyitott vagyok az igaz szerelem csodájára. Felismerem és befogadom lelki társamat, aki tökéletes harmóniában van velem!”

Ima a mai napra:

“Drága Angyalok, köszönöm, hogy segítetek megnyitni a szívemet az igaz szerelem előtt. Kérem a támogatást, hogy felismerhessem és befogadhassam lelki társamat. Segítsetek, hogy elengedhessem a félelmeimet és kétségeimet, és teljesen megnyílhassak a szeretet előtt. Vezessetek a csodálatos úton, és adjatok bölcsességet, hogy felismerjem a jeleket és üzeneteket Köszönöm a szeretetet, a harmóniát és az örömet, amit a következő napokban megtapasztalok!”

Ne feledd, hogy az igaz szerelem csodája akkor teljesedik ki igazán, amikor megosztod ezt az üzenetet másokkal! Kommentben írd le a “készen állok az igaz szerelemre” szavakat, és tapasztalt meg, ahogy a lelki társad hívása felerősödik, és az életed szeretettel telítődik meg!

Szeretettel,

Az Angyalok

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 07.11. – A manifesztáció és megvalósítás csodálatos ereje! Igen, jól hallottad!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/